Un accident rutier s-a petrecut, marţi seară, 13 decembrie, pe Drumul Naţional 5C, în zona Vedea, judeţul Giurgiu. Au fost implicate două maşini şi o autospecială iar în urma accidentului cinci persoane au ajuns la spital. Şoferul care a provocat accidentul era băut şi nu avea permis.

  ISU Giurgiu a intervenit cu 16 subofiteri cu Autospeciala pentru Transport Personal și Victime Multiple, echipajul de descarcerare, dar au venit la faţa locului şi trei ambulanţe SMURD.

  „Într-unul dintre autoturisme se afla doar șoferul, bărbat, fara traumatisme vizibile. In cel de-al doilea autoturism se afla o familie (sot, soție, copil). Părinții necesită îngrijiri medicale (tatăl cu traumatism la membru inferior, mama cu traumatism la membru superior, iar copilul fara traumatisme vizibile). În cel de-al treilea vehicul implicat (duba) se aflau 7 persoane din care trei au necesitat îngrijiri medicale. 5 persoane adulte au fost transportate la spital, 3 cu ambulantele SAJ, una cu ambulanta SMURD, iar ATPVM-ul a transportat mama și copilul în vârstă de 2 ani (copilul mergând cu mama sa, dar fără a prezenta probleme medicale)”, au transmis pompierii giurgiuveni.

  La rândul lor, poliţiştii giurgiuveni au anunţat că şoferul care a provocat accidentul nu avea permis şi era şi băut.

  În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul de 36 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar aparatul etilotest a înregistrat o valoare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, a transmis Poliţia Giurgiu.

  Comentariile sunt închise.