Poliţiştii prahoveni au făcut miercuri, 14 decembrie, mai multe percheziţii în Bucureşti, Ploieşti şi Mogoşoaia, la persoane bănuite că ar fi furat un ceas în valoare de 3.800 de lei dintr-o locuinţă din Ploieşti.

    „În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Biroul de Combatere a Furturilor din Locuințe Ploiești pun în executare patru mandate de percheziție domiciliară, în municipiile București și Ploiești, dar și în comuna Mogoșoaia la persoane bănuite de furt calificat. Patru bărbați, cu vârstele de 22, 33, 34 și respectiv 36 de ani, vor fi aduși la sediul unității de poliție, în vederea audierii”, a transmis IPJ Prahiva.

    Conform sursei citate, în noaptea de 11 spre 12 septembrie a.c., bărbaţii ar fi intrat, fără drept, în interiorul unei locuințe din municipiul Ploiești și ar fi sustras un ceas.

    „Prejudiciul este estimat la aproximativ 3.800 de lei. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar activitățile beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, al polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov și de cei ai Secției 5 de Poliție – Sector 1 București”, au mai transmis poliţiştii prahoveni.

    Comentariile sunt închise.