Secretar de stat în Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scrioşteanu a anunţat, pe 8 decembrie, că a fost făcut încă un pas pentru patru proiecte de infrastructură rutieră în judeţul Ilfov, în localităţile Găneasa şi Buftea.

  „S-a încheiat perioada de depunere a ofertelor în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) pentru licitația pentru patru proiecte de infrastructură mici, dar cu impact major pentru desfășurarea circulației rutiere în nordul județului Ilfov”, a spus Scrioşteanu.

  Astfel, în cazul comunei Găneasa, este vorba despre elaborarea documentațiilor tehnice pentru amenajarea unui sens giratoriu pe Drumul Naţional 2(km 21+900), la intersecția cu DC29 (km 9+800).

  „Valoarea estimată a acestui obiectiv de investiții este de 181.762 lei, fără TVA, cuprinsă în Planul Național de Redresare și Reziliență. Ofertanții pentru amenajarea acestui sens giratoriu sunt SC Global Routes Expert SRL și SC Like Consulting SRL”, a transmis Irinel Ionel Scrioşteanu.

  De asemenea, la Buftea, va fi amenajat un sens giratoriu pe DN1A (km 19+250), la intersecția cu strada Știrbei Vodă (DJ 602) – Lotul I, un pasaj pietonal subteran pe DN1A (km 19+800), la intersecția cu Bulevardul Mihai Eminescu – Lotul II, dar şi un sens giratoriu pe DN7 (km 17+750), la intersecția cu strada Milano (DJ 602, km 37+100)- Lotul III.

  „Valoarea totală a contractelor este de 561.641,50 lei. Ofertantul pentru cele trei loturi de mai sus este SC Global Routes Expert SRL. Aceste proiecte de infrastructură rutieră vor contribui la creșterea siguranței rutiere și a capacității de circulație în zonele menționate mai sus și vor fi realizate cu sprijinul Consiliului Județean Ilfov, prin domnul președinte Hubert Thuma și al primăriilor locale Buftea, prin domnul primar Gheorghe Pistol, și Găneasa, prin domnul primar Niculae Gabriel”, a mai declarat secretarul de stat Irinel Ionel Scrioşteanu.

  Comentariile sunt închise.