Primăria Afumaţi a anunţat, pe 5 decembrie, că sunt în execuţie lucrările de extindere a reţelei de iluminat public stradal, cu stâlpi, lămpi de tip LED, cămine şi copexuri pentru internet(fibră optică) pe Şoseaua Moara Domnească. Lucrările vor fi făcute pe o lungime de circa 800 de metri, în zona economică a comunei Afumaţi, cu străzile 1,2, 3 şi 4, până în dreptul fostei unităţi militare.

    „Extinderea reţelei de iluminat public se realizează prin pozarea în subteran a reţelei de distribuţie a energiei electrice ce alimentează sistemul de iluminat public. Drumul Comunal 27(Şoseaua Moara Domnească) are trafic rutier comparabil cu un drum judeţean, făcând legătura între DN2 (zona Doraly, semafor) şi comuna Găneasa (satele Moara Domnească şi Găneasa).

    La iluminatul public stradal se va adăuga şi un proiect de trotuare pe Şoseaua Moara Domnească ce va permite accesul în siguranţă al sutelor de salariaţi de pe cele cinci străzi din zona industrială, la sediile societăţilor comerciale unde îşi desfăşoară activitatea, având în vedere traficul rutier aglomerat.

    Primarul Gabriel Dumănică consideră că toate zonele comunei sunt importante şi că trebuie să aibă instalaţii de iluminat moderne. Lucrarea este una din cele circa 60 de proiecte ce urmează să fie realizate în următorii 3 ani”, au precizat reprezentanţii Primăriei Afumaţi.

    Comentariile sunt închise.