Iluminatul public modern pe fiecare stradă, alături, desigur, de toate celelalte proiecte de infrastructură din Berceni, reprezintă o prioritate pentru conducerea Primăriei comunei amintite. Aşa cum fiecare drum trebuie să fie asfaltat, este la fel de important să fie şi iluminat corespunzător, pentru siguranţă şi confort.

    În acest sens, primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea, a anunţat, pe 8 decembrie, că a fost aprobat spre finanţare unul din cele două proiecte privind modernizarea sistemului de iluminat public în comuna Berceni.

    „Prins în Programul privind creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei în infrastructura de iluminat public, proiectul este finanţat de Administraţia Fondului pentru Mediu şi presupune achiziţionarea a 715 corpuri de iluminat ce folosesc tehnologia LED, cu o putere totală instalată proiectată de 25.74 kW”, a declarat primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea.

    Conform sursei citate, suma propusă spre finanţare este de peste 1,9 milioane de lei, cu o valoare eligibilă a proiectului de peste 2,1 milioane de lei.

    Comentariile sunt închise.