Primarul comunei Snagov, Anghel Mihai, a anunţat că a participat, recent, la o întâlnire de lucru, la Bruxelles, la invitaţia europarlamentarului PNL Cristian Buşoi.

    „Suntem într-o echipă puternică, a familiei liberale ilfovene condusă de Hubert Thuma, o echipă ce garantează pentru dezvoltarea Ilfovului și a Snagovului.

    Prezent la Bruxelles într-o vizită de lucru, alături de alți primari din județele Ilfov și Brăila, precum și de membri ai consiliilor județene menționate, am avut șansa de a discuta și dezbate subiecte din zona administrativă și a împărtăși experiențe și oportunități cu privire la programele UE și oportunitățile de finanțare de care putem beneficia”, a transmis Anghel Mihai.

    El a precizat că, alături de organizatorul și gazda delegației române, europarlamentarul PNL Cristian Buşoi, primarii au stabilit direcțiile viitoare de acțiune pe zone de interes pentru comunitatea Snagovului.

    „Una dintre acestea este resursa de apă termală de care dispunem şi programele de finanțare ce pot susține un proiect viitor prin care să beneficiem în mod real de aceasta bogăție”, a mai declarat primarul comunei Snagov, Anghel Mihai.

    Comentariile sunt închise.