Reprezentanţii Primăriei Afumaţi au anunţat, pe 9 decembrie, că au înaintat o solicitare de preluare în administrarea Consiliului Judeţean Ilfov a unor sectoare de drum aflate în administrarea Consiliului Local Afumaţi.

    „Ca urmare a cererii, în şedinţa din data de 20 octombrie, Consiliul Judeţean Ilfov a emis Hotărârea nr. 255, prin care se aprobă preluarea pentru executarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a şase străi din comuna Afumaţi. Este vorba despre străzile Murelor, Alunului, Intrarea Petrăchioaia, Aurel Vlaicu, Garoafelor şi Intrarea Pinului nr.4”, au declarat reprezentanţii Primăriei Afumaţi.

    Conform sursei citate, la acestea se adaugă o a şaptea stradă, Şoseaua Moara Domnească, predată printr-o hotărâre anterioară, arteră rutieră ce beneficiază deja de primele reparaţii.

    „Îi mulţumim domnului preşedinte Hubert Thuma, vicepreşedinţilor Ştefan Rădulescu şi Vicenţiu Voicu, dar şi consilierilor judeţeni care au susţinut iniţiativa primarului Gabriel Dumănică, prin care CJ Ilfov va finanţa lucrările de reabilitare şi de modernizare pentru cele şapte străzi din comuna noastră. Aceste lucrări fac parte din cele circa 60 de proiecte cu finanţare din fonduri europene, guvernamentale, judeţene, dar şi din bugetul local al comunei Afumaţi, care vor fi finalizate în următorii 3 ani”, au mai transmis reprezentanţii Primăriei Afumaţi.

    Comentariile sunt închise.