Magia sărbătorilor de iarnă a cuprins şi comuna Mogoşoaia. Parcul din localitate a fost împodobit cu multe luminiţe, dar au fost montate şi figurine specifice Crăciunului. Reni cu săniuţe, îngeri sau cai înaripaţi, toate îi aşteaptă pe cei mici, dar şi pe cei mari să se bucure împreună, în aceste zile speciale. Fie că doar vreţi să vă plimbaţi, fie să vă faceţi poze pentru amintiri de neuitat, Parcul Mogoşoaia este locul potrivit. Luminiţele au fost aprinse pe 6 decembrie, cu ocazia Sfântului Nicolae.

    „Astăzi, Moș Nicolae a venit în Parcul Mogoșoaia și a aprins luminițele.

    Suntem bucuroși că, după doi ani de pandemie, când din cauza restricțiilor a trebuit să stopăm astfel de evenimente, acum putem să ne bucurăm de magia dată de aceste zile. Luminițele sunt instalate, atmosfera e de sărbătoare, vă așteptăm cu drag!”, a transmis primarul comunei Mogoşoaia, Paul Precup.

    Părinţi, copii şi bunici se bucură de atmosfera magică din parc şi spun că zona a fost împodobită cu mult bun gust şi inspiraţie. “Este foarte frumos în parc, păcat că nu avem zăpadă, dar poate, totuşi, vom avea noroc, anul acesta. Copiilor le plac renii şi sania lui Moş Crăciun, facem poze, ne relaxăm şi aşteptăm cu drag Sărbătorile de Iarnă. Felicitări domnului primar pentru că toate decoraţiunile sunt cu mult bun gust!”, ne-a declarat o mămică din Mogoşoaia.

    Comentariile sunt închise.