Primăria comunei Jilava a organizat, pe 1 Decembrie, o serie de manifestări dedicate Zilei Naţionale a României. Au fost, mai întâi, depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor din Parcul Morii şi primarul Ilie Petre Elefterie a oferit unor locuitori speciali distincția de cetățeni de onoare. Mai apoi, artişti îndrăgiţi de jilăveni au susţinut un spectacol special, iar cei prezenţi s-au bucurat, de Ziua României, şi de o masă populară.

    „Dragi jilăveni, în primul rând vreau să vă mulțumesc că, în ciuda vremii, ați participat la evenimentul pe care l-am organizat, astăzi, în Parcul Morii. Mulțumesc echipei de la primărie, mulțumesc consilierilor, mulțumesc bucătăreselor care au gătit fasolea și colegilor care s-au ocupat ca participanții să primească un vin fiert sau ceai cald. Multumesc și copiilor din Jilava, care sub atenta coordonare a cadrelor didactice au susținut frumoase momente artistice pe scenă”, a transmis primarul comunei Jilava, Ilie Petre Elefterie.

    Au primit distincția de cetățeni de onoare Marin Floarea- fost director al școlii 123 de pe Odăi, Constantin Anica- ost director la școala 37 din Jilava, Pena Magdalena- scriitoare, dar și profesorul Toader Florin pentru toată activitatea sa.

    „Am arătat astăzi, de Ziua Națională că apreciem oamenii speciali din comuna noastră și că suntem patrioți, responsabili și punem pe primul loc unitatea.

    Nu în ultimul rând, în această seară am aprins și luminițele de Crăciun în comuna noastră. La mulți ani, dragi jilăveni!”, a mai transmis primarul Ilie Petre Elefterie.

    Comentariile sunt închise.