Primăria comunei Ștefăneștii de Jos a organizat joi, 1 Decembrie, festivitățile prilejuite de Ziua Națională a României. Manifestările au debutat la Monumentul Eroilor din Parcul Central, începând cu ora 14:00.

    „Țin să vă spun că, deși nu este prima dată când particip la festivitățile pentru Ziua României, am fost tare emoționat astăzi, dar tare mândru totodată, participând în calitate de primar al comunei Ștefăneștii de Jos. În cinstea eroilor noștri care s-au sacrificat pentru patrie și în cinstea provinciilor care s-au unit la Marea Unire sub aceeași țară în 1918, România, am depus astăzi omagii la Monumentul Eroilor, iar preoții au ținut o slujbă de binecuvântare”, a transmis primarul comunei Ştefăneştii de Jos, Gheorghiţă Mircea.

    După momentul depunerilor de coroane, fanfara Angely’s și corul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 1 i-au încântat pe cei prezenţi cu frumoase cântece patriotice.

    „Am făcut și hora românească împreună și deși vremea de azi a fost capricioasă și rece, cei 150 elevi au rezistat frigului, iar în semn de apreciere pentru efortul și implicarea lor, le-am dăruit câte o surpriză dulce. Mai mult, tot cu ocazia Zilei României, am premiat un veteran de război și 6 văduve de război, care ne-au primit cu bucurie în casele lor. Ei sunt eroii noștri din comunitate. Vreau să vă mulțumesc și vouă, celor care ați venit astăzi la festivități! Pentru comunitatea noastră îmi dau silința și le vom rezolva pe toate, cu timpul”, a mai declarat primarul comunei Ştefăneştii de Jos, Gheorghiţă Mircea.

    Comentariile sunt închise.