Primăria Afumaţi finanţează, din noiembrie 2018, organizarea şi derularea permanentă, de-a lungul unui an şcolar, inclusiv în perioada vacanţelor şcolare, a mai multor cursuri educaţionale, în cadrul tuturor şcolilor şi a grădiniţelor din comună.

  „Proiectul educaţional iniţiat de primarul Gabriel Dumănică, la solicitarea directorului Izabella Pena, cu susţinerea părinţilor şi a cadrelor didactice, se adresează tuturor elevilor din învăţământul primar şi gimnazial şi are menirea de a îmbunătăţi şi dezvolta cunoştinţele elevilor în diverse domenii de interes, precum studiul limbilor străile, în special limba engleză, pictură, desen, modelaj, dansuri moderne, cursuri de dezvoltare personală şi practicarea de activităţi sportive: fotbal, karate, kempo, tenis de câmp.

  Înscrierile pot fi făcute, trimiţând un mesaj la următoarele numerele de telefon:

  • 0723 368 096 (dans, limba engleză, pictură, desen, modelaj)
  • 0724 335 534 (Karate)
  • 0723 786 682 (Kempo)
  • 0721 133 214 (Fotbal, tenis de câmp)

  „Vom continua cu şahul şi cu baschetul, dar şi cu alte sporturi de atragere a copiilor (şi nu numai) către mişcare în aer liber! Proiectul se adresează tuturor elevilor din învăţământul primar şi gimnazial din localitatea Afumaţi. La aceste activităţi, Primăria comunei Afumaţi asigură pregătirea, echiparea cât şi transportul copiilor la cursuri”, au mai transmis reprezentanţii Primăriei Afumaţi.

  Comentariile sunt închise.