Primarul din Ştefăneştii de Jos, Mircea Gheorghiţă, a anunţat că instituţia pe care o conduce a organizat, recent, o întâlnire cu reprezentanţii companiilor de pe raza comunei amintite, dar şi cu reprezentanţi ai mediului educaţional şi sportiv.

  „Aceasta, pentru a discuta aspecte ce țin de bunul mers al lucrurilor în localitatea noastră. Scopul acestei întâlniri de lucru a constat în discutarea planurilor de dezvoltare locală pe termen scurt, mediu și lung, în strânsă colaborare cu mediul de afaceri, întrucât sunt de părere că, pentru o dezvoltare sănătoasă a localității noastre, este necesară o bună colaborare între primărie, mediul de afaceri, învățământ, sport și comunitate”, a anunţat primarul Mircea Gheorghiţă.

  Edilul din Ştefăneştii de Jos a precizat că, în cadrul întâlnirii, s-a discutat și despre diferitele probleme de infrastructură, respectiv administrative cu care se confruntă cei invitaţi.

  „La final, s-a stabilit ca acest grup să activeze trimestrial, într-un cadru informal, întâlnirile urmând a fi organizate prin rotație, la diferite companii. De asemenea, am prezentat si raportul de activitate al aparatului Primăriei, al Școlii Gimnaziale nr. 1, al Clubului Sportiv Local, precum și evenimentele viitoare pe care le va organiza Primăria”, a mai spus Mircea Gheorghiţă.

  La eveniment au participat, alături de cei din conducerea Primăriei, directorul Școlii Gimnaziale nr. 1, Ștefan Cristian, directorul adjunct al Școlii Gimnaziale nr. 1, Gheorghe Simona, președintele Clubului Sportiv Local, Gheorghe Mircea, iar din partea mediului de afaceri au fost peste 40 de reprezentanți, printre care co-fondatori, manageri regionali, directori generali, manageri centre de distribuție.

  Următoarea întâlnire va avea loc în luna ianuarie a anului viitor.

  Comentariile sunt închise.