Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a postat pe Facebook un mesaj prin care anunţă că va avea loc un maraton de sterilizări gratuite pentru câini de rasă comună, în zilele de 28 şi 29 noiembrie, în comuna Găneasa.

    „Sterilizări gratuite, zi și noapte, pentru o comunitate mai bună

    În zilele de 28 și 29 noiembrie, împreună cu echipa medicală a doctorului Aurelian Ștefan, organizăm un maraton manifest. Adică, sterilizăm câini de rasă comună, de pe 28 noiembrie, de la ora 14:00, până a doua zi, tot la 14:00, fără pauză. Unde? La clinica veterinară Center of Hope din comuna Găneasa, sat Piteasca.

    Ne adresăm de această dată numai proprietarilor de câini de rasă comună. Evident, totul este gratuit. Programările se fac la numărul 0751.235.009. Puteți veni din tot județul Ilfov, nu numai din localitatea Găneasa.

    Prin acest maraton manifest ne dorim ca fiecare dintre noi să conștientizeze că numai prin sterilizare putem rezolva problema animalelor de pe străzi. În paralel, continuă maratonul lunar de sterilizări gratuite, atât pentru câini, cât și pentru pisici. Mulțumesc enorm echipei Center of Hope! Am pus bazele unei colaborări trainice, menită să aducă schimbarea! #ilfovimpreuna„, a transmis preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

    Comentariile sunt închise.