La 19 noiembrie, în pădurea Snagov – Vlădiceasca au fost plantați peste 8.000 de puieți de stejar, în cadrul unei acțiuni organizate de primăria Snagov în parteneriat cu Consiliul Județean Ilfov, Ocolul Silvic Snagov și Asociația Creștem România Împreună.

  Dis de dimineață, pe o vreme superbă de toamnă, peste 650 de voluntari, alături de Prefectul Județului Ilfov, Simona Neculae, de președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, de vice-președintele CJ Ilfov, Ștefan Rădulescu și primarul din Snagov, Mihai Anghel, au împânzit pădurea Vlădiceasca.

  Primarul din Snagov, Mihai Anghel, este un susținător activ al acțiunilor ecologice. Este a doua acțiune de plantare inițiată de edil în acest an.
  Primarul din Snagov, Mihai Anghel

  Cu voie bună în ciuda faptului că era, totuși, o dimineață de sâmbătă, mici și mari, voluntarii au pus mâna pe cazmalele puse la dispoziție de cei ce s-au ocupat – impecabil, am putea spune, dat fiind numărul foarte mare de participanți – de organizarea acțiunii și au început să planteze puii de stejar în zonele marcate de Ocolul Silvic Snagov.

  Mai multe detalii, în ediția tipărită Actualitatea de Sud, numărul 225 – din 24 noiembrie.

  Comentariile sunt închise.