Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a lansat pe Facebook o invitaţie către toţi cei care doresc să participe la o acţiune de împădurire, la Vlădiceasca, Snagov.

    „Mi-am început mandatul de președinte al Consiliului Județean Ilfov plantând un arbore, la Snagov. Sâmbătă( 19 noiembrie, n.r.) particip la o acțiune de împădurire, tot la Snagov, la Vlădiceasca. De data aceasta vor fi alături de mine mai mulți colegi și peste 400 de voluntari, printre care și studenți francezi la Politehnică.

    Ne propunem să plantăm peste 7.000 de puieți de stejar, puși la dispoziție de Romsilva. Realizăm această campanie de plantare cu ajutorul autorităților locale din Snagov și al Asociației Creștem România Împreună. Le mulțumesc enorm!

    Grija pentru mediu reprezintă o prioritate pentru mine. Un județ mai verde înseamnă aer mai curat, creșterea calității vieții și, practic, o investiție în sănătate. Cu un gest mic, precum plantarea unui copac, facem fapte mari, pentru viitor. #ilfovimpreuna„, a scris, pe Facebook, preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

    Comentariile sunt închise.