Panică, joi, în judeţul Vâlcea, când o rachetă antigrindină s-a prăbuşit pe un teren agricol din comuna Lungeşti. Din fericire, nimeni nu a fost rănit iar prezenţa rachetei a fost semnalată de către un angajat al Primăriei comunei menţionate.

    “La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 10,05, poliţiştii au fost sesizaţi, prin sistemul de urgenţă 112, de către un reprezentant al Primăriei Lungeşti, judeţul Vâlcea, cu privire la faptul că, în comună, s-ar fi prăbuşit o rachetă antigrindină. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului pentru a verifica aspectele sesizate au stabilit următoarele: racheta antigrindină a fost identificată într-o zonă agricolă, stabilindu-se că a fost lansată de la punctul de lansare Ştefăneşti, judeţul Vâlcea, al societăţii SC Intervenţii Active în Atmosferă SA Bucureşti”, a anunţat Poliţia Vâlcea.

    Conform sursei citate, la locul prăbuşirii s-au deplasat poliţişti şi pompieri, dar şi reprezentanţi ai societăţii Intervenţii Active în Atmosferă. Aceştia au preluat racheta ca să stabilească ce problemele tehnice au determinat incidentul.

    Comentariile sunt închise.