179 de tone de haine şi încălţăminte second-hand, aflate într-un depozit din Ploieşti, au fost oprite de la comercializare de către inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor(CRPC) Regiunea Sud-Muntenia. Aceştia au găsit nereguli în ceea ce priveşte documentele ce atestă efectuarea operaţiunilor de curăţare, dezinfecţie şi dezinsecţie.

    „În data de 15 noiembrie, comisari din cadrul CRPC Regiunea Sud Muntenia Ploiești – Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova au desfășurat o acțiune de control la depozitul Sc Humana People to People SRL Ploiești, importator de articole second-hand.

    S-a constatat că documentele care atestă efectuarea operațiunilor de curățare, dezinfecție si dezinsecție nu erau in conformitate cu prevederile legale. Până la finalizarea verificărilor s-a dispus oprirea de la punere pe piață a întregului stoc de marfă aflat în depozitul operatorului economic:  179.000 kg produse în valoare de peste  2 000 000 lei”, au transmis cei de la Protecția Consumatorilor.

    Comentariile sunt închise.