Poliţiştii giurgiuveni au oprit, marţi, 15 noiembrie, la control, un autocar pe Drumul Naţional 5 Giurgiu-Bucureşti. Oamenii legii au găsit în bagajele unui turc circa 2.000 de parfumuri, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte pe care le-au confiscat.

    Potrivit IPJ Giurgiu, autocarul a fost oprit în zona localităţii Adunaţii Copăceni.

    “Poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice au continuat cercetările, fiind efectuat un control amănunţit, în interiorul autocarului, ocazie cu care au fost descoperite 1.982 de produse (îmbrăcăminte, încălţăminte şi parfumuri), cu numele unor mărci protejate pe teritoriul României, în valoare de aproximativ 200.000 lei. În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că produsele în cauză aparţin unui cetăţean turc”, au anunţat poliţiştii giurgiuveni.

    Conform sursei citate, asupra turcului au fost găsite, de asemenea, 28 de cartuşe de ţigări fără timbru, iar bărbatul a fost amendat cu 20.000 de lei. Marfa a fost confiscată şi turcul s-a ales şi cu dosar penal pentru punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

    Comentariile sunt închise.