Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au confiscat peste 1.300 de kilograme de foi de tutun ambalate în 32 de saci, găsite într-un microbuz şi o autoutilitară.  Tutunul aparţinea unor bulgari care nu aveau documente pentru marfa respectivă.

    „În data de 15 noiembrie, la PTF Giurgiu – Rutier, la diferite intervale de timp, s-au prezentat la intrarea în ţară doi cetățeni bulgari, în vârstă de 31 și 45 de ani, care conduceau un microbuz și o autoutilitară, înmatriculate în Bulgaria.

    La control, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi în compartimentul marfă al autoutilitarei, respectiv într-un loc special amenajat în microbuz, în spatele unui perete fals, în total 32 de saci în care se afla tutun neprelucrat, în cantitate totala de 1.320 kilograme foi de tutun”, a transmis Poliţia de Frontieră Giurgiu.

    Conform sursei citate, bulgarii nu aveau documente de provenienţă pentru marfă iar întreaga cantitate de tutun, în valoare estimată de 132.000 lei, a fost confiscată.

    „Totodată, polițiștii de frontieră au dispus măsura indisponibilizării microbuzului, până la finalizarea cazului, deoarece avea un compartiment special amenajat”, au mai anunţat poliţiştii de frontieră giurgiuveni care au precizat că cei doi bulgari s-au ales şi cu dosare penale.

    Comentariile sunt închise.