Primarul comunei Jilava, Ilie Petre Elefterie, a anunţat, pe 7 noiembrie, că a fost un succes campania de colectare a deşeurilor electronice şi electrocasnice, desfăşurată pe 5 noiembrie, în comuna sa.

    Peste 1, 5 tone de deșeuri electronice și electrocasnice au fost colectate în urma acțiunii de sâmbătă, 5 octombrie. Le mulțumim cetățenilor care au înțeles că aparatura veche se poate colecta civilizat, organizat și nu abandona pe domeniul public. Vă reamintesc că este foarte important ca gunoiul menajer să-l colectăm separat de deșeurile reciclabile. Dacă se va colecta selectiv mai mult, putem menține un preț redus la gunoi!”, a declarat primarul Ilie Petre Elefterie.

    Astfel, sâmbătă, 5 noiembrie 2022, a avut loc la Jilava o acțiune de colectare a deșeurilor electronice și electrocasnice, organizată de Primăria Jilava, împreună cu firma de salubrizare din comună Euro Prest Serv SRL și colaboratorii Green Fort şi 3R Green.

    „Între orele 08:00- 13.00, un echipaj mobil a mers prin toată comuna pentru a colecta aparatele scoase în faţa curţilor: frigider, aragaze, mașini de spălat, calculatoare și alte deșeuri electronice și electrocasnice. În cazul blocurilor, locatarii au lăsat deșeurile electronice și electrocasnicele lângă containerele verzi, anunţau înainte de campanie reprezentanţii Primăriei Jilava.

    Comentariile sunt închise.