Primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea, a anunţat, pe 8 noiembrie, că a fost demarată campania „Lumină pe străzile din Berceni” şi a făcut precizări pe acest subiect.

  „După cum ştim cu toţii, iluminatul stradal este o parte importantă a mediului local, ce deserveşte comunitatea şi afacerile locale, promovând dezvoltarea economică şi consolidând siguranţa, securitatea şi esteticul localităţii. Strategia de dezvoltare a serviciului de iluminat public trebuie să aibă ca misiune principală creşterea confortului şi a calităţii vieţii localnicilor, creşterea gradului de securitate individuală şi colectivă, precum şi a gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere şi pietonale. Având în vedere toate acestea, vă anunţ că vom începe o campanie de întreţinere şi de reparare a sistemului de iluminat public din comuna Berceni. Vă invit să mă sprijiniţi în această acţiune, semnalându-mi zonele în care sunt probleme pentru a le remedia în cel mai scurt timp!”, a transmis primarul Gheorghe Covrigea.

  Astfel, observaţiile ilfovenilor din Berceni pot fi trimise la adresa de e-mail registratura@primariaberceni.ro sau la numarul de telefon 021.3651.966.

  „Împreună, pentru o comună sigură şi bine luminată, în care siguranţa şi confortul primează. Împreună putem să ne facem viaţa mai bună!”, a mai declarat primarul din Berceni.

  Anchetă la Berceni, după ce două persoane ar fi oprit intenţionat iluminatul public

  De altfel, pe 4 noiembrie, Gheorghe Covrigea, dădea asigurări că, deşi preţurile la energie au crescut, Primăria pe care o conduce nu va întrerupe total iluminatul public.

  „Primăria Berceni nu se află în situaţia de a face economie prin întreruperea totală a iluminatului public. Singura măsură luată, în acest sens, a fost întreruperea parţială a iluminatului public pe şoseaua principală, unde intensitatea luminii a fost redusă la un nivel acceptabil. Funcţionarea iluminatului public creşte gradul de confort şi siguranţă a cetăţenilor şi, sub nicio formă, nu am opta pentru întreruperea acestuia”, a declarat primarul Covrigea.

  Referindu-se la un caz recent în care siguranţele ar fi fost decuplate intenţionat de două persoane, căutate acum de oamenii legii, primarul din Berceni a făcut şi un apel către localnici.

  „Vom colabora cu instituţiile abilitate pentru identificarea celor doi iar firma de pază din localitate va acorda atenţie sporită zonelor în care sunt amplasate punctele de aprindere. Pentru moment, până la găsirea altor soluţii, am solicitat ca toate aceste puncte să fie securizate cu lacăt. Dacă deţineţi informaţii sau indicii despre cei care fac aceste glume, vă rog să ne aduceţi la cunoştinţă”, a mai transmis primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea.

  Comentariile sunt închise.