Secretar de stat în Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scrioşteanu a anunţat, recent, că a fost dat startul proiectării pasajului rutier pe Drumul Naţional 1, în Snagov.

  “Am fost pe DN1, unde tocmai am început proiectarea unui 𝗻𝗼𝘂 𝗽𝗮𝘀𝗮𝗷 𝗿𝘂𝘁𝗶𝗲𝗿 𝗱𝗲𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹𝗮𝘁 𝗶𝗻 𝘇𝗼𝗻𝗮 𝘀𝗮𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗧𝗮𝗻𝗰𝗮𝗯𝗲𝘀𝘁𝗶, 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗮 𝗦𝗻𝗮𝗴𝗼𝘃, la intersecția cu DJ101B (km 11+200), pe care îl realizăm la solicitarea domnului Anghel Mihai, primarul comunei Snagov și în colaborare cu domnul Hubert Thuma – președintele Consiliului Județean Ilfov.

  Acest pasaj rutier, pentru care am început prima fază de proiectare, este studiat, de către proiectantul contractat, în două variante: suprateran sau subteran.

  Scopul acestui obiectiv de investiții constă în creșterea siguranței circulației rutiere, reducerea numărului de accidente, dar și la fluidizarea traficului pe DN1 București – Ploiești.

  Sursa de finanțare a acestui pasaj rutier este asigurată de Banca Europeană de Investiții #BEI, iar proiectantul, TQM Management, va finaliza această etapă de proiectare în următoarele 𝟰 𝗹𝘂𝗻𝗶, urmând apoi avizarea și aprobarea indicatorilor tehnico-economici, iar, ulterior, începerea licitației pentru execuția lucrărilor. Estimez că maximum în februarie – martie anul viitor, vor putea începe lucrările”, a declarat Irinel Scrioşteanu.

  VIDEO, AICI

  Comentariile sunt închise.