8 săli, dispuse pe 2 etaje ale unei clădiri construite la cele mai noi standarde de siguranță, instructori de muzică, pictură, dans.

  Așa arată primul centru educațional construit în localitatea 1 Decembrie din județul Ilfov. O comună cu nu mai puțin de 8.470 de persoane. Altfel spus, generații noi care să fie șlefuite și îndrumate.

  180 de locuri pentru copiii din ciclul primar, care, după cursurile școlare, pot ajunge în acest nou centru educațional pentru cursuri extrașcolare care să le dezvolte talentul. Altfel spus, timp de calitate pentru copii.

  Mesajul președintelui CJ Ilfov, Hubert Thuma:“ Este o investiție de aproximativ 5,5 milioane de lei, o asociere cu Consiliul Județean Ilfov (3 milioane de lei), fonduri externe nerambursabile de la Ministerul Fondurilor Europene (1,5 milioane de lei) și contribuții din bugetul local (1 milion de lei).”

  Sălile de clasă sunt primitor amenajate, astfel încât copiii să se simtă ca acasă.

  Mesajul vicepreședintelui Voicu Vincentiu:

  “Consiliul Judetean Ilfov sustine proiectele ce țin de educație, iar acest centru ar trebui să fie un exemplu de bune practici pentru toate localitățile din Ilfov”.

  Comunicat CJ Ilfov

  VIDEO, AICI

  Comentariile sunt închise.