Primarul oraşului Bragadiru, Gabriel Lupulescu, s-a aflat în permanenţă, printre oameni, pe teren, pentru a discuta cu aceştia despre nevoile comunităţii. Recent, edilul a mes şi în Cartierul Latin şi în cel de la Kilometrul 8.

  „Am avut plăcerea de a fi pe teren, alături de voi, pentru a asculta și înțelege mai bine nevoile comunității. Am vizitat cartierul Latin și cartierul de la kilometrul 8, unde am avut discuții deschise și constructive.

  Am aflat ce îmbunătățiri vă doriți și ce așteptări aveți de la administrația locală. Aceste întâlniri sunt esențiale pentru a ne asigura că proiectele noastre răspund cerințelor voastre. De la canalizări la modernizarea străzilor și reglementarea traficului, fiecare inițiativă este gândită pentru binele orașului.

  În timpul mandatului meu de 2 ani şi 10 luni, am reușit să aducem schimbări semnificative: 44 de străzi au fost modernizate, o grădiniță a fost construită pe strada Dealului, alte grădinițe reabilitate și dotate iar trei noi parcuri urmează să fie inaugurate. Ne pregătim și pentru deschiderea unei școli modulare în toamnă și continuăm procesele de expropriere pentru dezvoltarea orașului.

  Realitatea pe care am văzut-o pe teren confirmă că, împreună, putem face din Bragadiru un loc mai bun pentru toți. Sunt mândru de progresul nostru și optimist în privința viitorului. Să lucrăm împreună pentru un Bragadiru în care fiecare dintre noi să se simtă acasă!”, a transmis primarul oraşului Bragadiru, Gabriel Lupulescu.

  VIDEO, AICI

  Comentariile sunt închise.