Evenimentul de lansare a candidaturii lui Elefterie Ilie Petre pentru un nou mandat de primar al comunei Jilava a avut loc pe 30 martie.

    „A fost o zi importantă pentru noi, o zi în care a avut loc evenimentul de lansare a candidaturii mele pentru un nou mandat de primar al comunei noastre.

    Îi mulțumesc președintelui Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, celor doi vicepreședinți ai CJ Ilfov Rădulescu Ştefan şi Vicenţiu Voicu, doamnei senator Nicoleta Pauliuc și colegilor primari Narcis Constantin şi Petre Gheorghe pentru toată susținerea primită din partea lor ieri și pe tot parcursul mandatului. PNL Jilava este o filială puternică, demonstrând acest lucru prin prezența a peste 500 de membri, de colegi la evenimentul de lansare a candidaturii mele la funcția de primar. Rămânem una dintre cele mai puternice organizații din Ilfov și împreună, prin muncă și implicare, continuăm implementarea proiectelor și atragerea de noi investiții pentru a dezvolta din ce în ce mai mult comuna noastră. Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine la evenimentul ieri și nu în ultimul rând vă mulțumesc tututor celor care aveţi încredere în mine. Continuăm împreună!”, a transmis primarul comunei Jilava, Elefterie Ilie Petre.

    Foto: Facebook- Elefterie Ilie Petre

    Comentariile sunt închise.