Primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea, a anunţat că, pe 27 martie, a avut o întâlnire cu premierul Marcel Ciolacu, dar şi cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe tema traficului din localitate.

    „În discuţia purtată, am expus problema traficului aglomerat din comuna noastră, demersurile pe care le-am făcut, în ultimii 2 ani, pentru realizarea unei rute alternative în comuna Berceni, precum şi necesitatea amenajării în regim de urgenţă a podeţului peste canalul ANIF, care să faciliteze, astfel, legătura cu Şoseaua de Centură- zona Rompetrol. La aceste discuţii au luat parte şi preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, precum şi directorul Direcţiei Implementare Proiecte din cadrul CNAIR, Felician Cerneştean, care au cunoştinţă despre problema traficului îngreunat din Berceni. Vă mărturisesc faptul că oficialităţile participante la discuţie au ascultat cu mare atenţie situaţia pe care am prezentat-o şi cu care toţi bercenarii se confruntă şi au promis că vor urmări rezolvarea acesteia în cel mai scurt timp posibil”, a spus Gheorghe Covrigea.

    Primarul din Berceni a precizat că se are, astfel, în vedere urgentarea realizării podeţului peste canalul ANIF, care să permită accesul tuturor autovehiculelor din Berceni la pasajul de supratraversare a Autostrăzii A0 şi, în continuare, către Şoseaua de Centură a Capitalei.

    „Constituirea acestei rute alternative, prin realizarea podeţului peste canalul ANIF, va avea ca efect îmbunătăţirea întregii infrastructuri rutiere din localitate şi decongestionarea traficului din comună. Mulţumesc, pe această cale, atât domnului premier Marcel Ciolacu pentru susţinere, cât şi domnului ministru Sorin Grindeanu pentru înţelegere, solicitudine şi am speranţa că promisiunile făcute se vor concretiza. Astfel, bercenarii, în deplasările lor, vor petrece mai puţin timp în trafic şi mai mult timp în familie, împreună cu cei dragi. Îi asigur pe toţi concetăţenii mei că voi continua eforturile pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii bercenarilor şi că privesc cu optimism viitorul nostru al tuturor locuitorilor comunei Berceni”, a subliniat primarul Gheorghe Covrigea.

    Foto: Primăria Berceni

    Comentariile sunt închise.