O femeie de 56 de ani a murit, după ce a fost înjunghiată mortal de un vecin. Femeia era administratorul blocului, iar bărbatul a fost reţinut seara trecută. Potrivit oamenilor legii, victima a fost înjunghiată chiar în camera în care îşi desfăşura activitate.

    “Polițiștii Secției 9 l-au identificat și depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 57 de ani. Acesta a fost imobilizat și dus la sediul subunității.

    De asemenea, a fost prezent și un echipaj de prim-ajutor, care, în pofida eforturilor depuse, a constatat decesul victimei, o femeie în vârstă de 56 de ani.

    Din primele verificări s-a stabilit faptul că fapta ar fi fost comisă în incinta spațiului unde femeia își desfășura activitatea, aceasta având calitatea de administrator al blocului”, a transmis, joi seara, Poliția Capitalei.

    Conform sursei citate, cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

    Comentariile sunt închise.