Doi tineri din Bucureşti, reţinuţi de poliţiştii din Bolintin Vale, după ce ar fi furat mai multe sticle cu băutură dintr-un magazin din Malu Spart.

    “La data de 14 februarie a.c., Poliția oraşului Bolintin Vale a fost sesizată prin plângere scrisă, de către o femeie, de 47 de ani, cu privire la faptul că, la data de 7 februarie a.c., în intervalul orar 17.05-17.20, persoane necunoscute ar fi sustras de pe raftul unei societăți comerciale din localitatea Malu Spart, judetul Giurgiu, opt sticle cu băuturi alcoolice. Prejudiciul creat este de 1000 lei.

    În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale, au fost identificate persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, ca fiind o femeie, de 24 de ani, respectiv un bărbat, de 27 de ani, ambii din municipiul București”, a transmis Poliţia Giurgiu.

    Conform sursei citate, pe 20 martie, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, cele două persoane au fost reținute, pentru 24 de ore.

    Comentariile sunt închise.