Primarul gospodar nu ratează nicio sursă de finanţare pentru proiectele importante, destinate modernizării şi dezvoltării. Aşa se face că, la Snagov, veştile bune se ţin lanţ. Recent, edilul Anghel Mihai anunţa că a semnat un contract privind eficientizarea energetică a 10 blocuri din localitate, iar pe 5 martie, primarul a precizat că se lucrează la alte asemenea proiecte.

    „V-am anunțat că a fost semnat contractul pentru proiectare și execuție lucrări de eficientizare energetică a 10 blocuri din localitatea noastră, finanțate integral prin Programul Național de Redresare și Reziliență – Componenta 5 – Valul renovării.

    Imobilele vizate sunt specificate în comunicatele de presă prezentate mai jos, în care sunt cuprinse și valorile finanțate cu fonduri nerambursabile, adică fonduri europene, nu din bugetul local.

    Este prima etapă de proiecte ajunse la maturitate, în prezent aflându-se în procedură de licitație alte 23 de blocuri prevăzute pentru înlocuirea acoperișurilor.

    De asemenea, vă informăm că suntem în procedură pentru alte imobile pentru care am solicitat finanțare în vederea eficientizării energetice a acestora, aspecte în legătura cu care vă vom informa constant, funcție de etapa în care se află”, a declarat primarul comunei Snagov, Anghel Mihai.

    Comentariile sunt închise.