Reprezentanţii Primăriei Dragomireşti Vale au venit cu veşti bune pentru şoferii de maşini electrice din comună, dar şi pentru cei aflaţi în tranzit. Au fost puse în funcţiune două staţii de încărcare a acestui tip de autoturisme.

    „Acestea sunt amplasate pe str. Micșunelelor, nr. 87, în fața Primăriei.

    Fiecare stație dispune de câte 2 locuri de parcare destinate exclusiv încărcării autovehiculelor electrice și electrice hibrid plug-in, și este semnalizată cu panou de informare. Tariful pentru serviciile de reîncărcare a autoturismelor electrice este de 1,8 lei/kwh și se achită cu cardul”, au transmis reprezentanţii Primăriei Dragomireşti Vale.

    Conform sursei citate, prin montarea acestor stații de reîncărcare a mașinilor electrice, instituția oferă soluții alternative la tehnologiile convenționale bazate pe motoare cu ardere internă și pe combustibili clasici, asigurându-le suport și infrastructură facilă de realimentare, să opteze pentru tehnologia electrică, determinând, astfel, prin reducerea poluării cu noxe/gaze de eșapament, un impact prietenos cu mediul natural.

    „Încurajăm transportul verde! Ai întrebări legate de această acțiune…? Nu ezita să ne pui întrebări!”, au mai transmis reprezentanţii Primăriei Dragomireşti Vale.

    Comentariile sunt închise.