Primarul comunei Gruiu, Samoilă Ion, a anunţat, pe 31 ianuarie, că, de acum, cetăţenii pot trimite sesizări şi online, chiar pe pagina de Internet a instituţiei.

  „Sunt încântat să vă anunț lansarea unei noi facilități pe pagina noastră oficială: http://www.primariagruiu.ro/sesizari. Transmiteți Sesizări Simplu și Rapid!

  Prin noua platformă, puteți transmite în mod direct și eficient sesizări legate de:

  – Iluminat Public

  – Apă / Canal

  – Drumuri

  – Gunoi

  – Alte probleme comunitare

  Scopul nostru este de a răspunde nevoilor comunității într-un mod cât mai operativ și transparent. Vă încurajăm să utilizați acest instrument pentru a ne ajuta să identificăm și să soluționăm rapid orice probleme care vă afectează viața de zi cu zi”, a transmis Samoilă Ion.

  Cum pot folosi cetăţenii acest serviciu? Trebuie, mai întâi, să acceseze următoarea pagină http://www.primariagruiu.ro/sesizari.

  Apoi, vor completa câmpurile necesare (obligatorii fiind doar cele cu *): tipul sesizării, numele și prenumele, e-mail, telefon, localizarea (inclusiv strada și numărul).

  „Aveți opțiunea de a atașa un fișier, dacă este necesar. Bifați acordul pentru prelucrarea datelor personale. Introduceți codul de verificare afișat și apăsați ‘Trimite’”, a precizat primarul comunei Gruiu, Samoilă Ion.

  Comentariile sunt închise.