Un turist olandez în vârstă de 44 de ani a murit, luni, fiind surprins de o avalanşă produsă în Munţii Ţarcu, judeţul Caraş-Severin. Potrivit oamenilor legii, bărbatul şi alţi doi prieteni se aflau într-o expediţie pe Vârful Căleanu.

    ”Astăzi, în jurul orei 12.00, poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi despre faptul că la Centrul de Primiri Urgenţe al spitalului municipal a fost adusă o persoană decedată, care ar fi fost surprinsă de o avalanşă. Ulterior, evenimentul a fost sesizat şi prin SNUAU 112, de către un bărbat”, a transmis Poliţia Caraş- Severin.

    Conform sursei citate, bărbatul se afla într-o expediţie pe munte când a fost surprins de o avalanşă. ”Din primele verificări s-a stabilit că, astăzi, în timp ce se aflau într-o expediţie montană pe Vârful Căleanu din Munţii Ţarcu, 3 cetăţeni olandezi ar fi fost surprinşi de o avalanşă, unul dintre ei, în vârstă de 44 de ani, fiind găsit decedat sub zăpadă şi transportat la spital cu elicopterul”, au precizat poliţiştii din Caraş-Severin.

    Cadavrul bărbatului a fost dus la morga spitalului, urmând a se face necropsia în vederea stabilirii cauzelor decesului.

    Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi urmează să stabilească exact cauza decesului.

    Comentariile sunt închise.