Primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea, a anunţat, pe 26 ianuarie, că a fost lansată o petiţie online privind construirea unei rute alternative, în localitate, pentru fluidizarea şi decongestionarea traficului rutier. Astfel, edilul îi invită pe cei din Berceni să semneze această petiţie.

    „În urma numeroaselor adrese făcute către CNAIR și ALSIM ALARKO pentru constituirea unei soluții alternative de trafic care sa fluidizeze și sa decongestioneze traficul din localitate, în locul celei blocate de proiectul de Autostradă A0, vă aduc la cunoștință că am inițiat o petiţie online, menită să demonstreze factorilor decizionali necesitatea şi importanţa realizării unui podeţ peste canalul ANIF, pentru a avea acces la pasajul de traversare a Autostrăzii A0, facilitând, astfel, legătura cu Şoseaua de Centură-zona Rompetrol.

    Vă invit să îmi fiți alături în acest demers, prin semnarea acestei petiții online ce va fi transmisă către CNAIR și Alsim Alarko în calitate de factori decizionali”, a transmis primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea.

    Link-ul pentru petiţie poate fi găsit pe pagina de internet a Primăriei Berceni.

    Comentariile sunt închise.