Reprezentanţii Consiliului Judeţean Ilfov anunţă că programul „Vreau să cresc sănătos” continuă în Cernica.

„60 de copii din localitatea Cernica au luat lecții de nutriție și sport, săptămâna aceasta, în sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr.1 din Cernica.

Curioși, cu entuziasm și dorință de schimbare, copiii s-au înscris în program, motivați de prezența echipei „Academiei de Sport și Nutriție Alexander Florescu”. Cu toții au fost evaluați, măsurați și instruiți să folosească platforma de nutriție, sport și consiliere psihologică”, au transmis reprezentanţii CJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, lecțiile au fost predate prin intermediul mai multor activități educative care să le ofere tinerilor informații utile pe care să le folosească în viața de zi cu zi.

Proiectul „Vreau să cresc sănătos” este coordonat de către Consiliul Judetean Ilfov în parteneriat cu ASNAF și Inspectoratul Școlar Județean Ilfov.

“Programul are la bază trei etape esențiale – informarea, conștientizarea și educația – implementate în școli, cu scopul de a veni în întâmpinarea nevoilor copiilor supraponderali și obezi, cu un plan complex pentru scăderea în greutate”, au mai spus cei de la CJ Ilfov.

Foto: CJ Ilfov

Mai multe fotografii, AICI

Comentariile sunt închise.