Poliţiştii din Olt au fost sesizaţi, ieri, 25 ianuarie, cu privire la dispariţia unui tânăr de 27 de ani care a plecat de acasă, înainte de Crăciun, şi nu a revenit. Tânărul este din localitatea Tudor Vladimirescu

    “Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au fost sesizați, joi, în jurul orei 15:50, de un bărbat, din localitatea Tudor Vladimirescu, județul Olt, cu privire la faptul că, la data de 23 decembrie 2023, în jurul orei 09:30, fiul său, Marian Ionuț Oprea, în vârstă de 27 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit”, transmite Poliţia Olt.

    Semnalmentele tânărului dispărut sunt: înălţime 1,72 metri, greutate 90 de kilograme, față ovală, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, fără semne particulare.

    “La momentul plecării, acesta purta o geacă de culoare neagră, blugi de culoare albastră, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport de culoare neagră.

    Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tânărului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, au mai transmis poliţiştii din Olt.

    Comentariile sunt închise.