2024 a început în forţă pentru autorităţile din Berceni. Proiectele demarate în anii anteriori vor fi continuate şi este vorba despre investiţii în toate domeniile de activitate. Şi, pentru că educaţia este prioritară pentru primarul Gheorghe Covrigea şi echipa sa, edilul a anunţat, pe 17 ianuarie, că au mai fost achiziţionate încă două microbuze şcolare.

    „Am finalizat cu succes achiziția a două microbuze din bugetul local, dedicate să deservească copiii comunei Berceni, în special pe cei care locuiesc în zonele mai îndepărtate ale comunei noastre. În perioada următoare vom lucra la stabilirea unui traseu care să răspundă nevoilor tuturor și să faciliteze călătoriile către și de la școală. De asemenea, vreau să vă informez că aceste microbuze nu vor fi doar un mijloc de transport zilnic pentru școlari, ci vor servi și deplasărilor organizate de școală, cum ar fi participarea la olimpiade și concursuri. Astfel, dorim să asigurăm că elevii noștri au acces la o gamă mai largă de experiențe educaționale și culturale dincolo de granițele comunității noastre”, a spus Gheorghe Covrigea.

    Potrivit sursei citate, reprezentanţii Primăriei Bercnei sunt în discuții avansate pentru a achiziționa încă două microbuze electrice, printr-un parteneriat solid cu Consiliul Județean Ilfov și în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

    „Aceste investiții au ca scop îmbunătățirea condițiilor de transport pentru copiii noștri și crearea unui mediu sigur și eficient pentru deplasările lor. Apreciem sprijinul dumneavoastră continuu și suntem deschiși la sugestii și opinii pentru a asigura că aceste noi inițiative sunt în beneficiul întregii noastre comunități”, a subliniat primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea.

    Foto: Primăria Berceni

    Comentariile sunt închise.