Primarul comunei Snagov, Anghel Mihai, a anunţat, pe 8 ianuarie, că trei dintre proiectele depuse la Administrația Fondului pentru Mediu au fost aprobate. De asemenea, au fost deja semnate contractele de finanțare.

    „Astfel, vom implementa două proiecte majore pentru îmbunătățirea iluminatului public, prin care se vor monta 614 corpuri noi de iluminat LED cu eficiență ridicată precum și sisteme de telegestiune și automatizare. Cu o valoare totală de 3.999.868 lei, cele două proiecte includ și lucrări de instalare a liniilor electrice subterane și aeriene, echipamente de comandă, fundații și stâlpi noi, și vor contribui semnificativ la modernizarea aspectului comunei, totodată sporind eficiența energetică și reducând costurile pe termen lung”, a anunţat primarul Anghel Mihai.

    Potrivit sursei citate, în plus, pentru a susține tranziția către automobile electrice, al treilea proiect, cu o finanțare de 372.145,49 lei, vizează instalarea a două stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în satul Ghermanesti, fiind un pas important în promovarea unor soluții ecologice de transport în comunitatea menţionată.

    Comentariile sunt închise.