Investiţiile continuă, în Snagov, şi în acest an, iar printre proiectele prioritare se numără lucrările de infrastructură. Indiferent dacă vorbim despre drumuri sau despre utilităţi, apă şi canal, Primăria condusă de Anghel Mihai continuă programul de modernizare a acestora. O veste bună vine şi pentru locuitorii satului Ghermăneşti. Acolo vor fi realizate două noi foraje de mare adâncime, iar anunţul a fost făcut pe 11 ianuarie de către primarul Anghel Mihai.

    „Având în vedere că un foraj care alimenta gospodăria de apă din Ghermănești, cu o vechime de aproape 40 de ani, nu mai poate fi exploatat din cauza surpării coloanei de oțel, am purtat discuții cu reprezentanții operatorului Apă Canal Ilfov, pentru a rezolva problema în cel mai scurt timp. În urma acestor discuții, s-a decis începerea lucrărilor pentru realizarea a două noi foraje de mare adâncime, care să asigure necesarul de apă pentru utilizatorii arondați la gospodăria de apă din Ghermănești, până la implementarea proiectului mare de apă și canal la nivelul întregii comune.

    Întrucât surparea forajului a creat mici disfuncționalități în livrarea apei, ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a precizat primarul comunei Snagov, Anghel Mihai.

    Foto: Primăria Snagov

    Comentariile sunt închise.