Conducerea companiei Poşta Română anunţă că românii care beneficiază de carduri de energie pot folosi banii până la data de 31 martie 2024.

  Prin intermediul acestor carduri, pot fi plătite facturile la energie electrică și termică în regim centralizat. De asemenea, cardurile pot fi folosite la achiziția de gaze, butelie, lemn de foc, rumeguș, cărbune și orice alte materiale de încălzire care pot fi folosite pentru locuințe.

  „Plătești cu el facturile la energie electrică și termică în regim centralizat, gaze, butelie, lemn de foc, rumeguş, cărbune și orice alte materiale de încălzire care pot fi folosite pentru locuințe.

  Beneficiarii pot plăti facturi curente sau restante, doar pentru locul de consum de la domiciliul beneficiarului. Cu un card se pot face mai multe plăți către mai mulți furnizori, până la epuizarea sumei”, a anunțat Compania Națională Poșta Română. Pentru plata facturilor cu cardul de energie, potrivit Companiei Naționale Poșta Română, pot fi utilizate trei metode.

  • la orice subunitate a Poștei Române;
  • la poștașul care a sosit la domiciliul beneficiarului;
  • online, pe site-ul Poștei Române, accesând link-ul:https://www.posta-romana.ro/sprijin-pentru-romania.html

  „Salvezi timp, având cu tine următoarele documente: Cardul de energie (primit prin Poșta Română); Actul de identitate al beneficiarului (sau document de împuternicire, care poate fi și olograf, în cazul beneficiarilor care nu se pot deplasa, și actul de identitate al împuternicitului și al beneficiarului); Factura (curentă sau restantă) ori alt document justificativ (înștiințare de plată din partea furnizorului SAU certificat de validare a datoriei din partea asociației de proprietari/locatari, în cazul plății încălzirii în sistem centralizat de termoficare)”, a anunțat Compania Națională Poșta Română.

  Comentariile sunt închise.