Un grav accident rutier s-a petrecut, în această dimineaţă, pe Autostrada 1 Sibiu-Deva, pe sensul de mers Sibiu-Sebeş. Nouă persoane au fost rănite. A fost activat Planul Roşu de intervenţie.

    ISU Sibiu anunţă că a fost solicitat şi un echipaj SMURD, iar în accident au fost implicate două camionete şi un TIR.

    „La faţa locului au ajuns două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, ATPVM şi o ambulanţă SAJ. În accident sunt implicate două camionete şi un TIR. Circulaţia rutieră este oprită pe toate benzile sensului de mers Sibiu-Sebeş și se estimează reluarea traficului după ora 09,00”, a transmis ISU Sibiu.

    Pompierii precizează că, după sosirea la fața locului s-a constatat ca sunt implicate în accident 9 persoane.

    „În acest moment toate cele 9 persoane au fost asistate medical toate sunt conștiente. Două persoane au fost încarcerate, acestea au fost extrase de echipajele de descarcerare este vorba despre un bărbat și o femeie. Echipajul SMURD a preluat un bărbat de 38 de ani cu traumatism ocular. Un bărbat cu un traumatism grav la picior de aproximativ 40 de ani urmează a fi preluat de elicopterul SMURD. Două victime au fost preluate de ambulantele SAJ: o femeie de 73 de ani cu traumatism la picior și un bărbat cu traumatism ocular. Alte 4 victime au fost preluate de ATPVM acestea nu prezintă răni grave, dar sunt transportate la CPU a Spitalului Militar din Sibiu. A 9-a victimă, un bărbat, nu are nevoie de îngrijiri medicale, acesta refuză transportul la spital”, arată ISU Sibiu.

    Comentariile sunt închise.