Un bărbat de 38 de ani din comuna Bâlteni, județul Gorj, a fost găsit mort, joi, 4 ianuarie, într-un canal, iar polițiștii fac cercetări într-un dosar penal deschis pentru ucidere din culpă.

    „Polițiștii din Rovinari au fost sesizați, joi, prin apel la 112, de un cetățean din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că un bărbat este căzut într-un canal și nu prezintă semne vitale. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care a declarat decesul bărbatului”, transmite Poliţia Gorj.

    Conform sursei citate, în urma verificărilor efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, în noaptea trecută, bărbatul, în vârstă de 38 de ani, din comuna Bâlteni, sat Peșteana Jiu, ar fi căzut într-un cămin ce permite accesul la o conductă de gaze.

    „Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului.

    Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au mai spus poliţiştii gorjeni.

    Comentariile sunt închise.