Sute de oameni de toate vârstele din Bragadiru au participat, pe 21 decembrie, la evenimentele dedicate Crăciunului şi organizate de Primăria condusă de Gabriel Lupulescu.

  Într-o atmosferă de poveste, ilfovenii s-au bucurat împreună de spectacole susţinute de artişti îndrăgiţi, dar şi de daruri pe care le-a adus chiar Moş Crăciun. Astfel, de la ora 17:00, Moș Crăciun alături de ajutoarele sale a mers în vizită la cele trei locuri de joacă de pe străzile Dealului, Coralului și din Cartierul Latin, pentru a oferi cadouri de Crăciun tuturor copiilor care au mers să-l întâlnească.

  „Și, pentru a aduce împreună magia sărbătorilor și în orașul Bragadiru, la Casa de Cultură a fost organizat un spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă, unde, atât artiști locali, cât și nume cunoscute din lumea artistică au urcat pe scenă pentru a ne încânta cu muzica lor”, au transmis reprezentanţii Primăriei Bragadiru.

  Printre artişti se numără Unic Dance, Ungureanu Alesia, Evdo Dance, Oana Radu, Daniel Iordăchioaie, Mario Fresh. Spectacolul s-a încheiat cu vizita lui Moș Crăciun care a adus daruri pentru toți copiii care l-au aşteptat la Casa de Cultură.

  „Vă mulțumesc din suflet pentru că, încă o dată, ați demonstrat că suntem o comunitate unită și frumoasă și că, împreună, am reușit să aducem bucurie și strălucire sărbătorilor noastre”, a transmis primarul oraşului Bragadiru, Gabriel Lupulescu.

  Foto: Primăria Bragadiru

  Comentariile sunt închise.