Un adolescent de 16 ani a furat o maşină şi a făcut accident cu aceasta, intrând în plin într-o poartă a unei case. S-a întâmplat marţi, 19 decembrie, în Pucioasa, judeţul Dâmboviţa.

    „La data de 19 decembrie, în jurul orei 00:11, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un autoturism a intrat într-un gard. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că un minor, de 16 ani, ar fi condus un autoturism, pe strada Cerealiștilor din orașul Pucioasa, din direcția Pucioasa către Diaconești, moment în care, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul volanului și s-ar fi izbit de poarta unui imobil”, a transmis Poliţia Dâmboviţa.

    Poliţiştii au stabilit că autoturismul aparține unui bărbat de 69 de ani, iar acesta ar fi fost furat și condus de către minor, deși acesta nu deține permis de conducere. “În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

    Comentariile sunt închise.