Trei tineri cu vârste între 17 şi 19 ani au fost arestaţi preventiv de poliţişti, după ce ar fi înjunghiat un alt tânăr de 20 de ani, la un patinoar din sudul Ploieştiului. Poliţiştii au făcut mai multe percheziţii în acest caz.

    Potrivit oamenilor legii, conflictul ar fi pornit de la o ciocnire care ar fi avut loc pe patinoar.

    „Din cercetările efectuate s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 02 decembrie a.c., cei trei inculpaţi, în timp ce se aflau în incinta patinoarului amenajat în parcarea complexului comercial Prahova Value Center din municipiul Ploieşti, Piaţa 1 Decembrie 1918, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat, în mod conjugat, acte de violenţă asupra unei persoane în vârstă de 20 de ani, lovind-o pe aceasta inclusiv cu obiecte tăietor-înţepătoare la nivelul toracelui şi a membrelor inferioare şi provocându-i leziuni ce au pus în primejdie viaţa victimei”, a transmis, marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

    Au fost identificaţi trei agresori, doi de 17 ani şi unul de 19 ani care sunt acum cercetaţi pentru pentru tentativă la omor, tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

    Comentariile sunt închise.