Poliţiştii au găsit, recent, în urma unei percheziţii, aproape o tonă de petarde în casa unui bucureştean. Mai exact, au descoperit 900 de kilograme de articole pirotehnice pe care bărbatul le scosese la vânzare pe Internet.

    “Întrucât existau date și indicii că un bărbat ar deține și vinde, preponderent în mediul online, cantități însemnate de materiale pirotehnice, marți, polițiștii au făcut o percheziție domiciliară în locuința acestuia. Astfel, la domiciliul bărbatului, situat în Sectorul 1, au fost identificate aproximativ 900 de kg de articole pirotehnice, deținute fără drept”, au anunţat poliţiştii din Bucureşti.

    Potrivit sursei citate, bărbatul a fost depistat și dus la audieri, iar articolele pirotehnice au fost ridicate de polițiști.

    “Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuată fără drept”, a precizat Poliţia Capitalei.

    Comentariile sunt închise.