Reprezentanţii Consiliului Judeţean Ilfov au oferit cadouri, miercuri, 5 decembrie, mai multor copii instituţionalizaţi din judeţ.

  “Ora 20.00. Am ajuns la Periș. Nu au adormit încă cei 16 copii. Zâmbesc. Nu sperau ca Moș Nicolae să ajungă așa devreme.

  Deschidem ușa și facem loc cutiilor pline cu dulciuri, căciulițe și globuri pictate manual. Bucuria se instalează în micul centrul devenit de ani buni casă pentru acești copii.

  Tradiția spune că în noaptea de 5 spre 6 Decembrie, Sfântul Nicolae lasă mici daruri în ghetuțe copiilor cuminți. Mulțumim partenerilor privați EcoVillas Company pentru implicare. Anul acesta, ne-am unit forțele și am realizat conceptul “Shoe Box” pentru copiii din județul Ilfov care locuiesc în căsuțele de tip familial din Periș, Săftica, Domnești și din Vidra”, au transmis reprezentanţii CJ Ilfov.

  La rândul său, preşedintele Hubert Thuma a declarat: “Este noaptea Sfântului Nicolae, când fiecare dintre noi putem dărui bucurie. Îmăreună cu echipa mea susţinem proiectele realizate cu şi pentru oameni. Am demonstrat, de fiecare dată, că împreună suntem o comunitate puternică. De fiecare dată când ne unim forţele, gândurile noastre bune devin fapte. La Mulţi Ani celor peste 800 de mii de români care îşi sărbătoresc ziua onomastică de Sfântul Nicolae!”.

  Mai multe imagini, AICI

  Comentariile sunt închise.