Snagovenii au sărbătorit, ca în fiecare an, Ziua Naţională a României, împreună cu reprezentanţii autorităţilor locale. În mod tradiţional, au fost depuse coroane de flori, dar Primăria condusă de Anghel Mihai a pregătit şi mese populare tradiţionale, în toate satele comunei.

  Astăzi, de Ziua Națională a României, vă invit pe toți să luați parte la evenimentele comemorative organizate în comunitatea noastră, pentru a sărbători împreună cel mai important moment din istoria noastră. Vom depune coroane de flori la Troița de la Biserica Snagov, la Troița de la intersecția DJ – Str.Alba Iulia – Ghermănești, la Monumentul din Ciofliceni şi la Monumentul din Tâncăbeşti”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Snagov.

  De asemenea, au fost organizate mese tradiţionale în satul Snagov, pe Promenadă, în Parcul din satul Ghermăneşti, în Parc Discotecă Ciofliceni, în Parcul Cămin Tâncăbeşti şi la Magazin Bobi din Vlădiceasca.

  „1 Decembrie ne amintește, an de an, că această națiune are forța de a-și împlini marile idealuri, în ciuda celor mai potrivnice momente ale istoriei. Alături de colegii mei din administrația locală, am adus astăzi un omagiu eroilor noștri, cei care, prin jertfa lor, au contribuit la dezvoltarea acestei țări.

  Să ne reamintim valorile pentru care au luptat și să le transmitem mai departe, cu mândrie și demnitate. La mulți ani, Snagov! La mulți ani, România!”, a transmis, la finalul evenimentului, primarul comunei Snagov, Anghel Mihai.

  Foto: Primăria Snagov

  Comentariile sunt închise.