Mascaţii dâmboviţeni au intrat peste mai mulţi cămătari din judeţul Dâmboviţa, aceştia fiind acuzaţi inclusiv de şantaj. Percheziţiile au avut loc, pe 19 noiembrie, în comuna Costeştii din Vale.

    “În perioada octombrie 2021 – mai 2022, trei bărbați și o femeie ar fi remis sume de bani către mai multe persoane, percepând ulterior un procent cuprins între 5-30% ca și dobândă, fiind înregistrate cazuri și în care s-ar fi perceput dobândă 100%. În urma percheziției efectuate la persoanele bănuite, polițiștii au indisponibilizat mai multe înscrisuri, telefoane, chei ale unor autoturisme, 27.000 de euro și 45.200 de lei”, a transmis Poliţia Dâmboviţa.

    La percheziţiile din 19 noiembrie au participat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești.

    “Față de persoanele bănuite, respectiv trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse
    între 19 și 45 de ani, fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Totodată, cei în cauză au fost prezentați magistraților, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile”, a mai precizat Poliţia Dâmboviţa.

    Comentariile sunt închise.