Un bărbat de 39 de ani, angajat al ISU Prahova, a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat cu autospeciala pe care o conducea. Accidentul a avut loc, luni, 20 noiembrie, în Păuleşti, aproape de Ploieşti.

    Potrivit ISU Prahova, în autospeciala care s-a răsturnat nu mai era niciun alt pasager în afara şoferului.

    „Pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor si pentru acordarea asistenței medicale de urgență în cazul producerii unui accident rutier în comuna Păulești. La locul evenimentului rutier s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă. 

    La sosirea echipajelor de pompieri, au constatat că a fost vorba despre o autospecială de pompieri a MApN din cadrul UM Păulești care s-a răsturnat în afara părții carosabile (fara sa intre în coliziune cu alte autovehicule). La bordul acesteia se afla doar șoferul (barbat, aprox. 39 ani) care a primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportat la spital (prezenta traumatism cranio-facial și traumatism coloană lombară)”, a transmis ISU Prahova.

    Comentariile sunt închise.