Primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea, a anunţat, pe 13 noiembrie, că acţiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice, desfăşurate pe 11 noiembrie, a fost un real succes.

    „Sâmbătă a avut loc campania “Comuna Berceni Reciclează” prin care am reușit să strângem aproximativ 3 tone de echipamente electrice și electrocasnice. Mulțumesc pentru implicare colaboratorilor REMATHOLDING și colegilor implicați în această acțiune, dar și celor care au dat curs invitației noastre și au profitat de ocazie pentru a scăpa de aceste deșeuri.

    Suntem convinși că încă mai sunt persoane care nu au reușit să ajungă sâmbătă pentru a preda aparatele vechi pentru casare, însă vă anunțăm că vom reveni în scurt timp cu o nouă acțiune. Sperăm ca în acest fel să descurajăm aruncarea acestor deșeuri pe câmp/străzi”, a transmis primarul Gheorghe Covrigea.

    Conform sursei citate, în semn de apreciere pentru cei care au ales să recicleze corect și au venit la centrul de colectare, au fost oferite și 70 de premii simbolice (50 de boxe portabile și 20 de umbrele).

    Foto: Primăria Berceni

    Comentariile sunt închise.